Отдавна следя Фермата“, защото това е един формат, от който човек

...
Отдавна следя Фермата“, защото това е един формат, от който човек
Коментари Харесай

Орлин Горанов: Цял живот уча за себе си

„ Отдавна следя " Фермата “, тъй като това е един формат, от който човек може да научи доста за себе си. А и освен той, само че и фенът. В това е хубостта на живота ", показа Орлин Горанов в " Преди обед ". Звездата тази вечер влиза като наставник на участниците във " Фермата: Нов свят ".

„ Искам да благодаря на целия екип, че ми даде тази опция да вляза в шоуто - по този начин съумях да се погледна от другата страна. Много е хубаво човек понякога да огледа на себе си с разнообразни очи, тъй като постоянно може да откри нещо и да го усъвършенства “, споделя за присъединяване си Горанов. Според него, даже и в средата на своя житейски път към момента има какво да учи за и от живота.

" Хората, които този сезон вземат участие, са извънредно колоритни фигури. Моята цел ще бъде да намеря златното сечение, тъй като новият свят би трябвало да си го създадем ние ", добавя актьорът. „ В началото ще има доста шокови обстановки за участниците – и с тях, и към тях. Ще има доста работа, изключително за хора, които не са привикнали “.

Певецът е подготвил за участниците вечери на националното творчество към огъня във фермата. А там ще се случат едни от най-хубавите и сантиментални моменти, ще се приказва за история, живота и всичко това, което имаме в завещание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР